2017-02-26 18:43
Dags för fyra nya spelarpresentationer.

Johan Bejbom

Född 1991 och gjorde A-lagsdebut i LIF redan 2006. Haft några års uppehåll men gjorde comeback i seriespel i fjol. Även om konkurrensen från några i det äldre gardet är hård så är Johan en stark kandidat till titeln som klubbens starkaste spelare. Behöver sällan ta i för att vinna närkamperna och har dessutom en förmåga att hinna ikapp även de allra snabbaste motståndarna. Tyvärr en del skadebekymmer i fjol men spelade ändå de flesta matcher från start på mittbackspositionen.

Johan har spelat 112 matcher och gjort 7 mål i Lysviks IF.

Ronny Thunander

Gammal stormålvakt som lämnade moderföreningen för IFK Sunne i sin ungdom men återvände 2011. Slet av ett muskelfäste i biceps inför förra säsongen så blev endast några 7-mannamatcher men har rehabtränat hårt och målmedvetet för att göra ordentlig comeback i år. Tekniskt skicklig målvakt med god spänst. Dessutom utbildad och kunnig som målvaktstränare.

Ronny har spelat 33 matcher i Lysviks IF.

Erik Barrulf

Efter ett antal år i förskingringen var Erik med om att dra upp LIF från 12:e och sista plats till en slutlig 8:e plats i tabellen under division 5-säsongen 2015. När det visade sig att det trots detta skulle bli division 7 2016 var Erik en av få spelare som valde att stanna kvar. Hårt jobbande spelare med stort engagemang som gjorde ett antal fina matcher under föregående säsong, speciellt som defensiv innermittfältare. Aktiv som ungdomstränare i FBK Karlstad.

Erik har spelat 35 matcher och gjort 6 mål i Lysviks IF.

Mohammed Ashour

Nyförvärv från i fjol som snabbt blev en viktig del av laget. Började som inhoppare och kantspelare men gjorde sina bästa matcher som anfallare under säsongens andra halva. Kompletterade Hampus bra genom att vinna boll högt upp i banan och störa motståndarna med stenhårt jobb och slit. Gjorde tre mål under debutsäsongen varav två kom i säsongens kanske skönaste seger, 3-1 hemma på Myrborgen mot serietvåan  IFK Edebäck-Uddeholm.

Mohammed har spelat 17 matcher och gjort 3 mål i Lysviks IF.