2017-03-15 17:05
Vi har fortfarande en hel del spelare kvar att presentera så det är hög tid för nästa gäng.

Erik Emanuelsson

Klubbens störste trotjänare sett till antal matcher bland de som är aktiva i dag. Med hjälp av sin spelförståelse, sitt fina passningsspel och sin rejäla kroppshydda har han bevisat många gånger om att det går att bli en klasspelare även om man enbart spelar i LIF. Erik har egentligen slutat varje säsong sedan 2009 men har ändå fortsatt att tillhöra lagets absolut bästa spelare. Har mestadels hållit till på det centrala mittfältet men gjorde några fantastiska matcher som mittback i division 5 under 2015.

Kommer från en gedigen LIF-familj där Erik tillsammans med pappa Pär (612 matcher) och bröderna Ola (313) och Lars (134) gjort nästan 1 500 matcher i klubben.

Erik har spelat 422 matcher och gjort 46 mål i Lysviks IF.

Nils Olsson Ekbro

Ännu en spelare född 1991. Nils reser mycket utomlands i arbetet inom motorsportservice och har därför inte haft möjlighet till särskilt mycket fotbollsspelande som senior. I fjol blev det dock något av en comeback även om det stannade vid 7 matcher under säsongen. I dessa matcher var han en stor tillgång med sin snabbhet och styrka i kombination med en kompromisslös inställning. Har jobbat till sig en rejäl fysik genom åren och har en hel del att ge i närkamperna.

Även Nils har en gedigen LIF-bakgrund genom pappa Lars-Göran som förutom 323 spelade matcher även tränade Nils och övriga spelare i 91-laget under i princip hela ungdomstiden.

Nils har spelat 52 matcher och gjort 6 mål i Lysviks IF.

Abd Al Hannan Ieubo

Abdo kom till Lysvik och LIF inför förra säsongen och när säsongen summerades visade det sig att han var den spelare som gjort flest träningar. Föregående säsong fick han mestadels spela matcher i 7-manna senior men om träningsfliten håller i sig ser det ut att kunna bli desto fler framträdanden i division 7 denna säsong när spelförståelsen och tekniken slipats till.

Abdo har spelat 5 matcher i Lysviks IF.

Hampus Ueltzhöfer

Sist ut denna gång är förra säsongens skyttekung. 26 gjorda mål fördelat på 15 matcher var 3:e flest bland samtliga division 7-spelare i Värmland 2016. Hampus satsar hårt på tränarrollen och styr denna säsong Hertzögas damer. Efter förra säsongens spelarinsatser var han dock jagad av flera klubbar vilket gör oss extra glada över att han väljer att spela för LIF även i år. Hampus betyder mycket för laget inte enbart på grund av sina oomtvistade spelmässiga kvaliteter utan minst lika mycket för sina ledaregenskaper och sitt engagemang.

Har några baljor upp till pappa Christian Ueltzhöfers totala målskörd i LIF på 102 gjorda mål men då dessa fördelades på 255 matcher slår Hampus honom rejält på fingrarna när det gäller målsnitt: 0,86 mål/match mot 0,4.

Hampus har spelat 66 matcher och gjort 57 mål i Lysviks IF.