2017-09-18 12:10
Det hanns inte med att presentera alla spelare i våras men här kommer en fortsättning. Ska göra ett försök att presentera övriga som varit med under säsongen innan sista matchen mot Rännberg.
  • Uppdaterad: 2017-09-18 12:10

Jonathan Börjesson

Helhjärtad division 7-satsning denna säsong med hög träningsnärvaro även om en mytomspunnen kollision med Martin Berglund i slutet av förra säsongen störde försäsongsträningen. Spelar oftast som vänsterytter då han till skillnad från de flesta i dessa divisioner har en hyfsad vänsterfot även om han är högerfotad i grunden. Beskrevs som Jekyll & Hyde av 91/92-lagets fotbollsnestor Lars-Göran Olsson med anspelning på att det finns några nivåer till när han blir (lagom) förbannad.

Jonathan har spelat 77 matcher och gjort 4 mål i Lysviks IF.

Martin Olsson

Återvände i våras till LIF efter att ha avslutat sitt ettåriga Korpen-projekt Fryksdalens City Släckers. Har tidigare mest gjort sig känd som brytsäker ytterback men har nu skolats om till synnerligen målfarlig anfallare. Kyla och förmåga att stå rätt placerad har resulterat i tvåsiffrigt på målkontot för 2017 (även om två sjabblats bort i rapporteringen från domarhåll).  Ett chippmål mot Gunnarskog/Bortan har tidigare lyfts fram som karriärens höjdpunkt men frågan är om inte distanskanonen i krysset mot Östra Deje häromsistens får överta den utmärkelsen.

Martin har spelat 78 matcher och gjort 13 mål i Lysviks IF

Per Nordquist

Också Per tillbaka i föreningen efter ett år i Korpen. Troligen truppens mest genomtränade spelare då han är entusiastisk utövare av såväl distanslöpning som crossfit. Detta ger ett stort fysiskt övertag på de centrala mittfälten i division 7 och Per är en bollvinnare av rang. Har offrat såväl rygg som stortå under säsongen men gnetar på ändå och verkar nu i slutet av serien starkare än någonsin.

Per har spelat 136 matcher och gjort 17 mål i Lysviks IF.

Jonas Larsson

Offrar trots sin låga ålder sin egen spelarkarriär för att fostra nya fotbollshjältar i föreningens ungdomslag men tillhör ändå de mest träningsflitiga och rycker in på match emellanåt. Med en rygg av sylt men en vilja av stål kännetecknas han framför allt av sitt tuffa närkampsspel. Inga fingrar läggs emellan vilket ibland resulterar i kort om motståndare och domare inte är vana vid det hårda engelska spelsättet.

Jonas har spelat 15 matcher i Lysviks IF och väntar ännu på sitt första LIF-mål.