Nyförvärv!

20 MAJ 2018 17:36
Herrlaget har förstärkt truppen ytterligare senaste veckorna och har gjort klart med 7 nya spelare. Dessa är:
  • Skapad: 20 MAJ 2018 17:36

Robin Nilsson, från Bjälveruds IK. Spelade i LIF 2016 och gör nu comeback. Inledde denna säsong med 7-manna i Gunnarskog.

Ibrahem Al Howari, från IS Emtarna. Offensiv spelare som spelade flera av träningsmatcherna under försäsongen men gjorde sin riktiga debut i hemmasegern mot ÖDIK.

Linus Edvardsson, klubblös. 18-årig spelare från bygden. Gjorde debut på 7-manna i Gunnarskog men råkade tyvärr ut för en knäskada i samband med detta.

Markus Emanuelsson, klubblös. 19-årig spelare från bygden. Gjorde också debut på 7-manna i Gunnarskog och slog till med ett nickmål i första matchen.

Niklas Skoog, klubblös. Hockeyspelare från bygden som har spelat i LIF tidigare och nu bytt is mot gräs. Hunnit med 2 seriematcher denna säsong.

Martin Gerdin, klubblös. Hockeyspelare som kommer göra debut mot Bergsängs BK på Parkvallen i morgon kväll.

Erik Gunnarsson, från IFK Sunne. Ytterligare en hockeyspelare. Spelade förra säsongen mittback i IFK Sunnes juniorlag som vann division 7 norra.

Med tanke på att vi har två lag igång så är det mycket värdefullt att få in dessa nya spelare. Dessutom bidrar de till att vi haft en mycket god uppslutning på träningarna senaste månaden. Senaste fyra träningarna har vi varit 20, 23, 18 och 19 spelare vilket såklart är oerhört glädjande. Att vi dessutom fått en flygande start på seriespelet med tre raka segrar gör inte läget sämre.

Nästa match är i morgon måndag kl. 19:00 borta mot Bergsäng. Brukar alltid bli intressanta möten och Parkvallen är en härlig arena (myggen till trots) så är det någon gång man ska åka och kolla på en bortamatch i division 7 så är det denna. Dessutom har vi chansen att återta serieledningen av Rännberg som gick förbi på bättre målskillnad i lördags efter seger 1-5 borta mot Olsäter.